7 maart 2006

Gedurende de nacht zijn Wiebe en Hidde steeds minder uit de borst en steeds meer uit de fles gaan drinken. Daar zijn we best bezorgd over. 's Ochtends dronken ze zelfs geen van tweeëaut;n meer uit de borst. Zouden ze dat nu echt verleren in één nacht? Ze hebben overigens wel goed geslapen.

Al rond 10:00 had Wiebe honger. Een uur eerder dan volgens zijn rooster. Nienke legde hem aan en hij dronk zowaar gewoon weer uit de borst. Sterker nog, hij dronk beter uit de borst dan daarvoor. Beter ook dan Hidde de laatste twee dagen had gedaan. Blijkbaar had het vaste rooster in combinatie met "aftanken" met behulp van de afgekolfde melk die hij zelf niet meer uit de borst kon krijgen, hem flink aangesterkt. Een uur later dronk ook Hidde gewoon weer uit de borst. Ook hij zoog nu harder en langer dan daarvoor.

Aangezien er vandaag gemeenteraadsverkiezingen zijn, staat ons tweede uitje ook vast: naar de stembus! ehm... computer. We zijn van plan om nog voor de lunch te gaan stemmen. Dat kregen we natuurlijk niet voor elkaar. Pas na ons middagslaapje lukte het om Douwe wakker en aangekleed te hebben, de wagen klaar te hebben staan, en de tweeling gevoed en ingepakt in de wagen te stoppen.

De eerste keer op stap met de tweelingwagen is prima bevallen. Hij rijdt en stuurt bijzonder soepel. Zelfs Douwe kan hem op het vlakke prima duwen.

Bij het stembureau kwamen we René en Heleen tegen. Op weg naar huis heeft Douwe in ieder speeltuintje dat we tegen kwamen gespeeld. Hij heeft er enorm van genoten. Eenmaal thuis was hij vrolijk en ontspannen.

[Naar buiten]

Naar buiten!


[Als het wat omhoog gaat, is het best wel zwaar.]

Als het wat omhoog gaat, is duwen niet eenvoudig.


[Douwe kan al heel behoorlijk duwen. Zelfs met 1 hand]

Douwe kan al heel behoorlijk duwen. Zelfs met één hand!


[Kijk mama, met losse handen!]

Kijk mama, met losse handen!


[Bij het doel van de reis]

Bij het doel van de reis.