Welkom bij mijn pagina voor het vak actueel onderzoek. Er zijn twee pagina versies; een maakt gebruik van frames en de ander van javascript. Zelf prefereer ik de javascript versie, maar mocht uw browser deze niet juist weergeven dan kunt u dus voor de frame versie gaan. De javascript versie is overigens ook bruikbaar in text-only browsers aangezien de structuur van het brondocument zo is opgezet dat de site ook leesbaar is in dat type browser.

Voor beide pagina's geldt dat ze niet juist worden weergegeven in Microsoft Internet Explorer. Dit vanwege enerzijds de slechte overeenstemming met de W3C specificatie van css en anderzijds vanwege de foute weergave van png bestanden (IE kan niet overweg met transparantie in deze afbeeldingen). Aangezien mijn pagina vrij veel gebruik maakt van css en png is het dus af te raden deze browser te gebruiken. Als alternatief kan ik u Mozilla Firefox aan bevelen, hiermee kunt u de site bekijken zoals hij is bedoeld.

Blijft u toch liever bij Internet Explorer dan is er nog een laatste alternatief; u kunt de grafisch arme IE versie gebruiken. Wat u ook kiest, ik hoop dat u net zo veel plezier beleeft aan het lezen, als ik heb gehad met het maken van de sites!

Javascript versie

Frames versie

Slanke versie